Tannhäuser + Seward en Terrassa

Multiple dates

Show previous dates

Nova Jazz Cava

Tete Montoliu, s/n, Terrassa

Purchase Link
Diumenge 10 de Novembre de 2013, a les 20 h. – Nova Jazz Cava
TANNHÄUSER - SEWARD
TANNHÄUSER

 
Ambients cristal·lins, cicles obsessius i ritmes hipnòtics, la música del quartet sevillà creat a l'estiu de 2006 es mou entre l'ambient i el kraut, a base de cicles i repeticions aconsegueixen transportar l'espectador a un peculiar paisatge sonor, generant atmosferes sorolloses rematades amb moments més crus i orgànics.
Venen a Terrassa a presentar-nos el seu últim treball fins a la data anomenat “Voces”, títol força irònic, atès que el seu repertori és bàsicament instrumental.
Alguns en diran post-rock, d’altres rock progressiu,...tan es val,....perquè la singularitat de Tannhäuser i el seu estil particular alhora d’entendre la música, obre nous camins al rock del segle XXI.
 
http://www.youtube.com/watch?v=YvWDDvqHuKY
 
SEWARD

 
Seward, el secret millor guardat de l'escena barcelonina, presenta el seu nou directe després de l'èxit internacional aconseguit i de la consolidació a Catalunya durant el 2012. En el passat Mercat de Música Viva de Vic, Seward varen celebrar un concert especial on hi havia inclòs el nou repertori per la gira nacional i internacional que realitzarà a finals del 2013 i durant el 2014, i que fa parada i fonda a Terrassa.
 
Envoltats  de cert misteri per la seva absència a la xarxa (no tenen pàgina web ni perfils a les xarxes socials), el grup ha aconseguit colar-se en els festivals nacionals i internacionals més prestigiosos (Primavera Sound, BAM, South by Southwest a Austin, The Great Escape a Brighton, Vive Latino a Mèxic o la Canadian Music Week a Toronto), pel seu aclaparador directe. A cavall entre el jazz, el rock, el folk i la música experimental, la seva posada en escena és una experiència inclassificable.
 
Els de Barcelona exploren els límits més arriscats de la música. Una cerca permanent que els situa en les antípodes d’allò més convencional. Fugen dels cànons establerts i, per tant, de les estructures tradicionals de les cançons. 
Són pura llibertat creativa.
 
Se’ls ha descrit com la suma de Captain Beefheart, Tom Waits i American Music Club, tot mesclant els viaranys d'Efterklang, amb el puls del cor de The National, l'habilitat de Sigur Ros per descriure molt sense haver de dir gaire i l’impuls rítmic d'Animal Collective.
 
http://www.youtube.com/watch?v=Fs875-YU3gs
 
Taquilla Ticketea 8€ / Anticipada Ticketea 6€

Media content

Related content

Share with friends