Gatillazo en Terrassa

Multiple dates

Show previous dates

Sala Faktoria D'Arts - La Rasa

Carrer de la Rasa, 64-66, Terrassa

OBERTURA DE PORTES A LES 22H, CONCERT A LES 23H
Després de la separació de la Polla, en 2004 Evaristo va formar Gatillazo amb dos antics companys de la Polla, Txiki ( guitarra ) i Tripi ( bateria ), a més de Osoron (aquesta vegada a la guitarra) i Xabi ( baix ). Evaristo tenia clar que Gatillazo no anava a ser un projecte puntual, com The Kagas o The Pixes, que van ser, en les seves pròpies paraules «ataquis aeris sense tornada».
Aviat tenien un bon grapat de temes per entrar a gravar. Així, en 2005 va aparèixer el seu primer disc homònim, amb 22 cançons després de descartar bastants.
Mai van voler fer-ho, però les circumstàncies els van obligar. La necessitat es va confabular amb l'ocasió i van caure en el parany sense remordiments. Podrien haver-ho evitat, però també podrien morir-se de gana.
Així que una vegada més recorreran la arriscada senda dels titellaires al costat de persones que d'aquesta manera podran veure els seus vistosos carros, les seves extravagants vestidures i sentir les seves irreverents cançons i treure d'això les seves pròpies conclusions. Per bé o per malament aquí estan GATILLAZO .
No espereu res nou, ni gens innovador, tal com està el món no estan per a experiments.
Segueixen amb la mateixa dolenta hòstia i ganes de regirar, l'enemic és el de sempre.
Pollastre que no “cacarea” Gatillazo que ressona...
Un nou partit, un munt de lesionats, l'àrbitre sempre en contra, una afició temible i un equip amb ressaca...!!
L'estadi serà una caldera
ENTRADES A LA VENDA ONLINE A : http://www.codetickets.com/faktoria/ca/faktoria.org/504/

Media content

Related content

Share with friends