Cançons de Nosaltres I el Món en Sant Feliu de Llobregat

Multiple dates

Show previous dates

Els Pagesos

C/ Pi i Margall 10, San Feliú de Llobregat

Purchase Link
MIQUEL ABRAS + CESK FREIXAS
Els dos cantautors uneixen esforços i sumen el seu repertori per explicar històries sinceres i properes, carregades amb grans dosis d'esperança i cavalcant, sempre, damunt d'una actitud crítica i constructiva que ens ha de portar, inevitablement, a viure de la millor manera possible: amb respecte i dignitat.
Abras i Freixas s'acompanyen únicament de la calidesa de les seves veus, una de més trencada, l'altra de més punyent, per oferir-nos l'essència i la intimitat de les cançons, aquelles que tan sols es canten amb l'austeritat justa i precisa d'una guitarra. D'aquesta manera, el recorregut de “Cançons de nosaltres i el món” té parada obligatòria en els temes més coneguts dels dos cantautors, aquells que el públic ja s'ha fet seus i que, per tant, d'una manera més o menys relativa, formen part de l'actual imaginari col·lectiu i musical català.
Però l'espectacle també s'atura en aquelles cançons que han sigut escrites per altres compositors i que han esdevingut autèntics himnes de la llibertat.
Perquè, en definitiva, “Cançons de nosaltres i el món” no deixa de ser una de les moltes maneres d'entendre i de percebre aquesta vida, sovint tocada i retallada, però constantment reivindicada i cantada pels autors de casa nostra.
 
Entrades a taquilla: 10€

Media content

Related content

Share with friends