Shaolin Temple Defenders y The Funky Frankles, 03 Mayo en Valencia

Multiple dates

Show previous dates

Sala Wah Wah

Calle de Ramón Campoamor, 52, Valencia

Purchase Link
Shaolin Temple Defenders dintre de la seua gira estatal aterren a Valéncia el 03 de Maig a la sala Wah-Wah per a presentar-nos el seu darrer treball "From the Inside". Compartiran escenari amb els valencians The Funky Frankles.


SHAOLIN TEMPLE DEFENDERS
VIDEOS

Shaolin Temple Defenders - Take It Slow
http://youtu.be/FGw1Ip7nqKM

SHAOLIN TEMPLE DEFENDERS- International Soul
http://youtu.be/JTAdwf0GoM4

BIOGRAFIA
 Shaolin Temple Defenders són un autèntic fenòmen a l'escenari. Amb més de deu anys girant per tot el planeta (França, Anglaterra, Canada, Itàlia, Suïssa...) i amb cuatre discos a les seves esquenes, aquesta banda de Bordeaux ha assolit una gran fama internacional gràcies al bon número de fans que aquest gènere té a tot el món.
Tot i que la seva música està profundament inspirada en el Rhythm &, Blues dels anys 60 i 70, Shaolin Temple Defenders han desenvolupat la seva pròpia identitat musical: desde el Raw Funk al Soul més dolç. La millor prova és el seu nou disc "From The Inside", un treball que ens ensenya la vessant més moderna i personal de l'univers musical d'aquesta formació francesa. Sempre en constant evolució, Shaolin Temple Defenders soprepassen els límits de la seva pròpia música gràcies, especialment, a la seva associació amb el talentós productor i músic francès Patchworks.
El nou repertori ens endinsa en un univers sumament humà i personal a on els plaers senzills conviuen amb els fracassos sentimentals i a on les búsquedes personals es mesclen amb missatjes universals. Dotze composicions pròpies que reflexen l'amor d'aquesta banda pel soul de Memphis (Let Your Love Shine On Me, Spirit Of The South), el seu gust pels temes de tall Northern Soul (Our Love Will Live Forever, Give &, Take) i l'entusiasme per les produccions del famós segell de New York Daptone Records (Blue Shades, Do You Remember).
Així que aquí tornen de nou! Deixa't conduïr pel carismàtic cantant de la banda, Brother Lion, un empedernit soul man que obre el seu cor a cada concert i que és capaç de transformar el seu propi esplín en una gran ceremònia destinada a omplir les pistes de ball.

Media content

Related content

Share with friends