Dona a Dona Bms en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Casino l'Aliança del Poble Nou

Rambla Del Poblenou 42, Barcelona

Purchase Link
BECA MARTA SANTAMARIA (BMS) és una iniciativa privada que neix de la voluntat dels familiars i amics de la Marta Santamaria per impulsar i coordinar esforços davant del càncer de mama. Es tracta d’una singular aposta mèdica-científica combinada amb un important impuls de conscienciació i sensibilització ciutadana. El principal objectiu de la BMS és incrementar la dotació de fons per recolzar la investigació oncològica translacional en càncer de mama i fomentar la seva detecció precoç.
Dona a dona és un espectacle de dansa fet des del cor i amb la dedicació desinteressada d'un grup de ballarines encapçalades per l'Ariadna Corbella, que servirà per a recaptar fons per la Beca.
Els nostres patrocinadors: Rotary Club-Les Corts, Armand Basi.
Els amics de la Beca: Cabriolé Dansa, The Social Movers, Flaqué Internacional.
 
BECA MARTA SANTAMARIA (BMS) es una iniciativa privada que nace de la voluntad de los familiares y amigos de Marta Santamaria para impulsar y coordinar esfuerzos frente al cáncer de mama. Se trata de una singular apuesta médico-científica combinada con un importante impulso de concienciación y sensibilización ciudadana. El principal objetivo de BMS es incrementar la dotación de fondos para apoyar la investigación oncológica translacional en cáncer de mama y fomentar su detección precoz.
Dona a dona es un espectáculo de danza hecho desde el corazón y con la dedicación desinteresada de un grupo de bailarinas encabezadas por Ariadna Corbella, que servirá para recaudar fondos para la Beca.
Nuestros patrocinadores: Rotary Club-Les Corts, Armand Basi.
Los amigos de la Beca: Cabriolé Dansa, The Social Movers, Flaqué Internacional.

Media content

Related content

Share with friends