¡Atention! this event has ended.

Concert de Joan Dausà + Pau Alabajos en Valencia

Sala Matisse, Valencia

Calle de Ramón Campoamor 60, 46022 see map

Joan Dausà, músico, actor y presentador. tras el JO MAI MAI y el premio Gaudí por la BSO de Barcelona nit d'estiu, está de gira con el nuevo disco: ON SERÀS DEMÀ?

Pau Alabajos es un cantautor valenciano que lleva desde 2003 en activo y tiene cuatro trabájos discográficos en el mercado. Actualmente es secretario del Colectivo Ovidi Montllor (COM), asociación de músicos y cantantes del País Valencià.

Listen

Joan Dausà

Músico, actor y presentador. Después del JO MAI MAI y el premio Gaudí por la BSO de Barcelona nit d'estiu, de gira con el nuevo disco: ON SERÀS DEMÀ?

Joan Dausà és bàsicament un comunicador. I els últims anys ha afegit a la seva faceta d’actor i presentador, la de músic. Tot va començar com un joc entre amics i el primer disc JO MAI MAI i la seva gira van acabar esdevenint una de les sorpreses dels últims anys: més de 80 concerts que van culminar en un Palau de la Música ple de gom a gom, i un premi Gaudí a la millor música original per la BSO de “Barcelona Nit d’estiu”, Ara, Joan Dausà i els seus tornen amb ON SERÀS DEMÀ?, un disc de 10 cançons que segueix navegant en el terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat que els treballs anteriors i que es presenta associat a un vídeo-àlbum dirigit per Dani de la Orden i protagonitzat per Aina Clotet i el mateix Dausà.

Després d’una gira de més de 80 concerts que va culminar el passat 15 de novembre en un Palau de la Música ple de gom a gom, i un premi Gaudí a la millor música original per la BSO de “Barcelona Nit d’estiu”, Joan Dausà i els seus tornen amb ON SERÀS DEMÀ?, un disc de 10 cançons que segueix navegant en el terreny emocional amb un grau més de cruesa i intensitat que els treballs anteriors i que es presenta associat a un vídeo-àlbum dirigit per Dani de la Orden i protagonitzat per Aina Clotet i el mateix Dausà.

Listen

Pau Alabajos

Pau Alabajos es un cantautor valenciano que lleva desde 2003 en activo y tiene cuatro trabájos discográficos en el mercado. Actualmente es secretario del Colectivo Ovidi Montllor (COM), asociación de músicos y cantantes del País Valencià.

Joan Dausà + Pau Alabajos en Valencia el November de 20, 2014 en notikumi
Joan Dausà + Pau Alabajos en Valencia el November de 20, 2014 en notikumi

1 person has it on its agenda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi