José Gonzalez en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

L'Auditori

Lepant, 150, Barcelona

El cantautor suec d’origen argentí José González actuarà el proper mes de febrer a la sala 1 "Pau Casals" de L’Auditori, presentant el seu darrer treball Vestiges & Claws i que sortirà a la venda el proper 16 de febrer de 2015 a Peacefrog Records.

Aquest és el seu esperat nou àlbum d’estudio tras 8 anys des de la publicació de In Our Nature el 2007 i set del EP en directe Live at PArk Ave. Anys que el músic ha invertit en la formació de la seva banda paral.lela Junip, amb la qual ha publicat dos treballs Fields (2010) i Junip (2013), tots dos amb City Slang. Concebut com una tercera part natural de la seva trílogia acústica, Vestiges & Claws torna a situar en primer pla la seva intensa i delicada veu juntament amb la seva particular manera de tocar la guitarra. Aqueta la veiem desdoblada en diferents parts amb efecte dub, així com diferents harmonies vocals que es complementen i alternen segons la cançó en un captivador efecte d'Immersió a Las Noves cançons de José González.

L'especial capacitat de José González per reduir al seu esquelet les més belles cançons és desbordant. N'hi ha prou amb la seva guitarra acústica i la seva inconfusible veu per emocionar i hipnotitzar amb aquestes delicades cançons d'un folk contemporani com pocs, plasmat en dos discos sublims: la seva brillant debut Veneer (03) i In Our Nature (07), catàlegs de melodies prodigioses que han donat forma a un repertori que va del pop a la bossa nova, del folk al blues blanc ..., coquetejant també amb recreacions preciosistes de fosques vinyetes pop: no perdin les seves versions de Joy Division o The Knife.

Després de la seva última visita al nostre país el 2011, quan González va interpretar el seu repertori clàssic al costat de l'orquestra Göteborg String Theory -intèrpret d'algunes bandes sonores de Wim Wenders-, ara torna per presentar les cançons del seu nou i imminent àlbum Vestiges & Claws.

Media content

Related content

Share with friends