Moisés Olcina [Saxofonista] & Andreu Valor a València

Multiple dates

Show previous dates

Octubre Centre de Cultura Contemporània

Calle San Ferran, 12, 46001 Valencia, Valencia

ENTRADES - Anticipades: 8€ / Taquilla: 10€

 

Existeixen històries programades i d’altres on el destí s’encarrega d’ubicar els factors necessaris perquè la sensibilitat de la creació prenga vida pròpia i fluïsca la música.

En diverses ocasions els escenaris han sigut l’ambient compartit entre aquests dos músics, que unint dos propostes tan diferents es combinen en un sol sentiment momentani; Les melodies del saxofonista alcoià Moisés Olcina, banyades de mil substa?ncies i estils amb les històries i cantades pel cantautor contestà Andreu Valor.

Ara, juntament, presenten l’espectacle DISTINT. Un repertori elegit per ubicar la intimitat i bogeria de la proposta I poder conduir-lo en espais concrets i diferents.

La idea és ubicar aquesta música i recuperar llocs de tendresa, d’història, de valor sentimental...Un arbre mil·lenari, la font que ha donat aigua al poble durant mitja vida, el càlid parc que fa a l’estiu el record d’infantesa, les arcades d’una casa romàntica, l’interior d’un espai on realment s’ame la cultura, entre llibres, baix d’estels, rodejats d’espelmes...i fer tangibles els somnis. 

Media content

Related content

Share with friends