Bonobos entre amics + Tardor (Concert en benefici de Stop Mare Mortum)

Thursday 12 May 2016 21:00

Event ended

Luz De Gas

Carrer de Muntaner, 246, Barcelona

Canet Rock dóna suport a la tasca de la plataforma Stop Mare Mortum en la lluita per un canvi en les polítiques europees migratòries i d'asil. El concert coorganitzat, que se celebra el proper dijous 12 de maig a les 21h a la Sala Luz de gas de Barcelona, vol posar sobre la taula la crisi d'Europa davant l'arribada de persones buscant un refugi i alhora aconseguir fons per a seguir treballant com a plataforma.

L'esdeveniment comptarà amb la presentació del disc "Crida" del grup osonenc Bonobos acompanyats d'amics com La Pegatina, Itaca Band, Alguer Miquel (Txarango), Animal, Sra. Tomasa, Doctor Prats, 9son, Gemma Humet i Kathy i Yolanda Sey. Abans, el grup valencià Tardor, nou en el cartell del Canet Rock 2016, donarà la benvinguda als assitents. Altres sorpreses passaran durant una nit que pretén visibilitzar la problemàtica amb la que es troben milers de persones que es veuen obligades a marxar de casa seva per causes com la guerra, la pobresa o qualsevol altre motiu, en busca d'un futur millor, i que es troben les portes d'Europa tancades per decisió dels Estats de la Unió Europea.

Els diners recaptats aniràn 100% destinats a la plataforma Stop Mare Mortum per la seva tasca de sensibilització, mobilització ciutadana i incidència política a casa nostra i la recerca d'informació a terreny com Idomeni o Lesbos, a Grècia. Les entrades-donatiu valen 12 euros anticipades a través del web de Luz de Gas o 15 euros a taquilla el mateix dia.

Media content

Related content

Share with friends