God Save The Queen DSR "Tributo a Queen" - Sueca (Valencia)

Multiple dates

Show previous dates

Recinte fester Sueca (no)

CV-515 sueca parc, Sueca

  • DIOS SALVE A LA REINA/GOD SAVE THE QUEEN "FOREVER" World tour 2016

     

    Tras el rotundo éxito de sus giras españolas en anteriores años y vender a nivel mundial más de 1 millón de entradas, llega en 2016 DIOS SALVE A LA REINA / GOD SAVE THE QUEEN con su espectáculo más completo e impactante, FOREVER, un show 100% rock con todos los éxitos de Queen.

     

    FOREVER, se centra en homenajear más que nunca la figura de FREDDIE MERCURY, a los 25 años de su pérdida, interpretado magistralmente por Pablo Padin, frontman de la formación argentina DIOS SALVE A LA REINA. En esta ocasión visitan Sueca, incluyendo esta localidad en su gira mundial!!!

     

     -------------------------------------------

     

    Després del rotund èxit dels seus gires espanyoles en anteriors anys i vendre a nivell mundial més d'1 milió d'entrades, arriba en 2016 DIOS SALVE A LA REINA / GOD SAVE THE QUEEN amb el seu espectacle més complet i impactant, FOREVER, un xou 100% rock amb tots els èxits de Queen.

    FOREVER, se centra a homenatjar més que mai la figura de FREDDIE MERCURY, als 25 anys de la seva pèrdua, interpretat magistralment per Pablo Padin, frontman de la formació argentina DÉU SALVI A la REINA. En aquesta ocasió visiten Sueca, incloent aquesta localitat en la seva gira mundial!!!

Media content

Related content

Share with friends