¡Atention! this event has ended.

Visuals - LA CABINA: Tórtel + Tardor en Valencia

Carrer del Museu, 2, 46003 see map

Visuals se consolida como una sección fundamental de La Cabina y, por segundo año consecutivo, el festival volverá a ser un punto de referente en la intersección de disciplinas artísticas al unir música en directo con proyecciones audiovisuales.

Los conciertos se celebrarán a las 21.30h en el claustro del Centro del Carmen, en sesión doble:

JUEVES 23 de noviembre: Salfvman + NAVVIER

VIERNES 24 de noviembre: Tórtel + Tardor


Listen

Tórtel

Tórtel despierta el entusiasmo de las buenas personas, igual que el olor a comida despierta el hambre de los animales que se esconden en la selva. Las canciones de Tórtel son necesarias para la vida, como la atmósfera, el sexo y la luz solar" Fernando Alfaro

" A Tórtel se le suele encuadrar en esta nueva ola de cantautores indies pero mientras la mayoría de éstos tiran más hacia la música americana, Tortel es más de espardeña en vez de bota de cow boy y más de Berlanga que de, pongamos, Wim Wenders.
Sus canciones hacen que sientas el mar aunque estés a 300 kilómetros..." Mauro Canut

Listen

Tardor

Tardor es presenta l'any 2011 amb una maqueta homònima de quatre talls de rock alternatiu, sense més pretensió que fer la música que els agrada cantada en la seua llengua materna. Quatre cançons que els serveixen per ser nominats a grup revelació als Premis Ovidi Montllor de la música en valencià. El power trio de la ciutat de València fa un pas més enllà l'any següent amb la publicació de 'Revolució de l'estat latent' (Mésdemil, 2012), el seu primer LP d'estudi. Produït per Pau Paredes (Kostrok, STTL, Flaco Favor), l'album és nominat a millor disc de rock i consolida el jove grup com una proposta refrescant dintre de l'escena valenciana. Les seues 11 cançons enèrgiques i melòdiques criden l'atenció de públic i crítica. Després d'actuar en escenaris de tot el País Valencià i d'una llarga etapa de composició, el grup presentarà en la pròxima tardor el seu segon llarga durada. 'Una ciutat invisible' (Mésdemil, 2014) representa l'evolució que els seus components han viscut durant l'ultim any de silenci. Tardor torna amb un disc més conceptual i madur, però sense perdre l'essència que els va destapar com una proposta de present i futur. Estigueu atents.


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi