Valencia Dancing Forward

Multiple dates

Show previous dates

Centre Municipal Bernat i Baldoví

Carrer de Sant Josep 32, Sueca

L'espectacle compta amb 5 peces que comprenen des del repertori clàssic fins al contemporani, amb la finalitat de mostrar la versatilitat artística dels 12 ballarins nacionals i europeus de la jove companyia.

El adagio de la rosa, de Marius Petipa.

És un passatge del ballet de La Bella Dorment. En el setzé aniversari de la princesa Aurora, 4 príncepts vinguts de diferents parts del món tracten de cortejar-la. Aquesta és una de les variacions més exigents per a les “primas ballerinas”, una exhibició d'elegants i delicats equilibris.

Ex-pressions, de Joan Crespo.

Aquesta és una peça estrenada pel Ballet de la Generalitat que s'inspira en l'expressionisme i indaga en l'interior de l'ésser humà, que tracta d'alliberar-se de l'opressió a través del moviment, per poder arribar a expressar tot el que és i sent.

Capritxos, de Laura Bruña

Hui ens donem el capritx d'ajuntar la partitura i virtuosisme de Niccolo Paganini amb la dansa, encara que no sapiem si el capritx de la seua existència va ser del bé o del mal...

Dust it off, de Francesco Curci (Ópera primera)

Llevar la pols és una peça de dansa contemporània que reflexiona sobre els moments de la vida en què necessitem deixar el nostre passat enrere. Deixar que se'n vaja com la pols. Deixar anar el que encara dol i volar cap a nous horitzons, noves terres, nous cels.

Kova-Jhana, de Marcos Morau (La Veronal). Premi Nacional de Dansa 2013

Kova és el llenguatge que Marcos Morau, junt amb la Veronal, ha estat desenvolupant durant els últims 8 anys. La peça Nova-Jhana és una aplicació d'aquest particupar llenguatge que en aquesta ocasió, a més, s'ambienta en una sessió de meditació vipassana, Kova-Jhana cerca veura les coses tal com són, se centra en el poder de l'abstracció i en la capacitat de connectar a les persones a través del moviment.

Ballarins: Adriano Bolognino, Clara Cafiero, Enzo Covert, Pedro García, Ange-Cleméntine Hiroki, Margaux Laurence, José Carlos Lis, Salafor López, Isabel Murillo, Jessi Räty, Salvatore Piramide, Ster Slijkhuis.

Media content

Related content

Share with friends