GÜIL Presentació nou disc · Crowdfunding

Multiple dates

Show previous dates

Espai Octubre Concerts

Sant Ferran, 12, Valencia

Tornem i tornem amb la màxima energia, amb més ganes que mai, il.lusionats amb el que tenim entre mans, com l'astronauta que viatja per segon cop a l'espai. El 24 d'octubre entrem a gravar a l'estudi!!

Després del nostre primer disc "Imagina't" i haver sentit de prop la vostra estima, hem decidit embarcar-nos en aquest segon projecte. Aquest, estarà composat per deu temes amb un so renovat. Deu temes on l'astronauta que portem dins, ens farà navegar entre sons de pads, guitarres i ritmes per buscar l'ingravidesa dels temes.

Hem iniciat aquesta campanya de Crowdfunding, acudint a vosaltres, per demanar-vos que ens ajudeu a fer realitat les nostres melodies, els nostres somnis, i us prometem que posarem cada mol.lècula del nostre cor en aquest viatge.

Tornem amb una nau plena d'astronautes amb moltes hores de vol; Guillem Sorribes (veu), Carlos Mansa (teclats i programació), David G. Borrero (guitarres), Àlex Núñez (bateria), Paco Espada (baix).

Als arranjaments, aquest cop, a Carlos Mansa i Guillem Sorribes, s'han sumat les neurones galàctiques de David G. Borrero. La gravació la realitzarem als estudis Morgana i als comandaments d'aquesta nau estarà el gran Jorge Pérez. El disseny gràfic d'aquest viatge, sols podia tindre un nom, Assad Kassab.

Per això i per tot el que ha de vindre, necessitem la vostra ajuda per poder fer aquest viatge interestelar, i com qualsevol viatge, sempre és més divertit si el fem rodejats de cosmonautes, d'amics, d'estels, de llum....de vosaltres.

Gràcies a Jose Gimeno i Play Producciones pel seu suport a aquest projecte.

 

RECOMPENSES

15€ -Descàrrega anticipada + Cd signat. (sense despeses de gestió)

20€ -Descàrrega anticipada + Cd signat + 1 entrada concert presentació. (sense despeses de gestió)

40€ -Descàrrega anticipada + Cd signat + Bossa de tela + 2 entrades. (sense despeses de gestió)

60€ -Descàrrega anticipada + Cd signat + Bossa de tela + 2 entrades + Assistència jornada de gravació del disc a l'estudi (fins al 4 de novembre) o un assaig de Güil. (sense despeses de gestió)

350€ -Descàrrega anticipada + 2Cd signats+Bossa de tela+2 entrades + Concert acústic privat (teclat+guitarra+veu+equip), a banda desplaçament. (sense despeses de gestió)

10€ Entrada + descarrèga. 

 

Les recompenses us les farem arribar quan ho tinguem tot enllestit, a finals de desembre o principi de gener.

Mes info / Consulta / mail: guil.nou.cd@gmail.com

WhatsApp Guillem (0034) 657 383 174

 

Media content

Related content

Share with friends