¡Atention! this event has ended.

TRES X DEU [ANDREU VALOR & CIUTAT BIG BAND ALCOI & TEATRE CALDERÓN]

Plaza de España, 14, 03801 see map

Divendres 19 de maig, 20:30 hores
TRES X DEU
Ciutat Big Band, Andreu Valor i el Teatre Calderón celebren els seus 10 anys
 
Gènere: Música
Intèrprets: Ciutat Big Band, Andreu Valor, Hiroshi Fujii, Eva Romero i Hugo Mas
Direcció musical: Moisés Olcina
Producció: CulturArts Teatre i Dansa i Teatre Calderón d’Alcoi
 
Les efemèrides s’acumulen durant aquest any 2017. En aquesta ocasió celebrem una nova data marcada clarament per la música en els seus diversos estils. La Ciutat Bing Band i el cantautor Andreu Valor han volgut així celebrar els seus respectius 10 anys d’història amb el Teatre Calderón d’Alcoi. A més, comptaran amb la participació d’altres amics i amigues convidades com Hiroshi Fujii, Eva Romero i Hugo Mas.
 
Las efemérides se acumulan durante este año 2017. En esta ocasión celebramos una nueva fecha marcada claramente por la música en sus más diversos estilos. La Ciutat Bing Band y el cantautor Andreu Valor han querido así celebrar sus respectivos 10 años de historia con el Teatro Calderón de Alcoi. Además, contarán con la participación de otros amigos y amigas invitadas como Hiroshi Fujii, Eva Romero y Hugo Mas.
 
* Preu de les entrades: 12 euros (públic general), 10 euros (socis del Club de l’Espectador) i 8 euros (joves de fins a 25 anys). A la venda en taquilla i a través d’Internet a www.ticketalcoi.com.

Listen

Andreu Valor

Presenta su 8º disco, "insurrecto" y cumple 1.000 conciertos en solitario. Nueva sonoridad, nuevos directos y una canción renovada. La humanidad siempre intacta.

Listen

Hugo Mas


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi