II Concert Solidari amb CEAR PV "Casa Meua és Casa Vostra"

Thursday 22 June 2017 20:00

Event ended

Teatre El Micalet

Carrer de Guillem de Castro, 73, Valencia

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l'est a l'oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Els Estats i les polítiques internacionals posen traves i impediments als moviments migratoris, moviments que haurien de ser lliures, sobretot quan són de manera forçada com a conseqüència de conflictes, guerres o per qualsevol altra manera de persecució.

Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d'asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d'atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat.

Media content

Related content

Share with friends