II Concert Solidari amb CEAR PV "Casa Meua és Casa Vostra"

Multiple dates

Show previous dates

Teatre El Micalet

Carrer de Guillem de Castro, 73, Valencia

Les migracions formen part de la història de la humanitat, de la nostra història. Del camp a la ciutat, de l'est a l'oest, del sud al nord, creuant mars, deserts i oceans. Quan es fuig per salvar la teva vida i la dels teus, i has de deixar casa, terra i tot allò que estimes, no hi ha obstacles infranquejables per qui anhela buscar un futur segur.

Els Estats i les polítiques internacionals posen traves i impediments als moviments migratoris, moviments que haurien de ser lliures, sobretot quan són de manera forçada com a conseqüència de conflictes, guerres o per qualsevol altra manera de persecució.

Des de CEAR PV treballem per defensar i promoure els Drets Humans, en especial el dret d'asil i tots aquells que afecten a persones refugiades, apàtrides i migrades en situació de vulnerabilitat. Per tot això, a més d'atendre i assistir a les que arriben a les nostres terres, denunciem les polítiques i acords que provoquen sofriment i mort de milers de persones que han fugit, i lluitem per a que puguen arribar en condicions de dignitat i seguretat.

Media content

Related content

Share with friends