Txarango + VADEBO + Pupil·les en València

Multiple dates

Show previous dates

Jardines de Viveros (Jardines del Real)

Calle San Pío V, s/n, Valencia

Txarango presenta el seu nou disc a València en el seu primer concert del 2017. Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d'emocionar. Les seua poesia i la seua fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d'origen, unida a l'energia i l'entrega que desborden, és el que els fa connectar immediatament amb el públic. Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment i un dels més estimats al nostre país. Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seues xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d'Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica. Txarango té una cita amb els joves valencians el proper 30 de juny als jardins de vivers en el que serà el primer concert de la Gran Fira de Juliol. Estaran acompanyats pels valencians VADEBO un grup emergent de l'escena local, que presentarà les cançons del seu darrer treball "Actitud" (2016, Maldito Records). Acaba de perfilar el cartell el grup valencià Pupil·les, presentant el seu nou treball "Les Silenciades" (2017).

Media content

Related content

Share with friends