¡Atention! this event has ended.

Concierto de Tom Jones al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

La llegenda galesa torna a Barcelona en un concert exclusiu per al Festival Internacional de Música de Cambrils. La llegenda galesa torna a Barcelona en un concert exclusiu per al Festival Internacional de Música de Cambrils.

"La Veu", com molts li coneixen, ha venut més de 100 milions de elepés al llarg d'una carrera musical de cinquanta anys. Clàssics eterns com "It´s Not Unusual", "Green Green Grass of Home", "Delilah" i "Sex Bomb" li han catapultat als llibres d'història com un dels majors artistes del nostre temps.

Tom Jones delectarà al públic de Cambrils amb la seva poderosa veu que transforma tot el que canta en or, és igual si es tracta de pop, rock, rhythm and blues, country, gospel o standards.

Ve amb un nou àlbum que porta el seu mateix nom ‘Tom Jones’ després dels seus aclamats "Long Lost Suitcase" (2015) "Praise and Blame" (2010) i "Spirit In The Room" (2012) en els quals trasllada al seu camp una selecció d'algunes de les seves cançons favorites de Bob Dylan, Hank Williams, Rolling Stones, Led Zeppelin, Leonard Cohen, Willie Dixon o Els Llops.

La superestrella galesa sona com un autèntic rocker i canta el blues amb convicció. Una cita ineludible, ja que es complementa a la perfecció amb la seva recentment publicada autobiografia "Over The Top And Back", en la qual explica una carrera que li ha portat a convertir-se en Sir Tom Jones.


Listen

Tom Jones

1 person has it on its agenda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi