¡Atention! this event has ended.

Concierto de Rosana al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Amb més força que mai, Rosana ha tornat amb “En la memoria de la piel”, un disc en el que demostra energia i sensibilitat. Juntament amb la seva banda, es troba immersa en una gira mundial de presentació del seu disc, que la portarà més enllà de les fronteres espanyoles, fins a Llatinoamèrica i els Estats Units.

Amb la música al cap des que té ús de raó i una guitarra a les mans per acompanyar la seva poesia sensible i enèrgica, la canària Rosana segueix acumulant èxits gràcies al seu estil apassionat i viu. El seu somriure perenne torna als escenaris per a presentar el seu darrer treball, “En la memoria de la piel” (2016), amb onze cançons inèdites en les que l’artista torna a obrir-nos la porta a la seva ànima musical, reivindicant el gust per les petites coses, l’imperceptible, allò que, al cap i a la fi, és el que més importa.

Manté, per tant, la fidelitat a aquells principis que ja van quedar establerts en el seu triomfal debut, “Lunas Rotas” (1996), que la va elevar a una velocitat mai abans vista a Espanya, incloent cançons com ara “El Talismán”, “A fuego lento” o “Si tú no estás”, èxits instantanis la qualitat dels quals queda demostrada per la seva pervivència a través dels anys en els cors del públic espanyoli llatinoamericà.

El seu ritme fresc, la seva veu portentosa i el seu esperit positiu van traspassar fronteres, i aquest àlbum de debut es va arribar a publicar en més de 30 països. Va continuar a la ‘lluna’ amb “Luna Nueva” (1998), el seu segon llarga durada d’estudi, on demostrava més maduresa, novament alternant els temes festius amb els romàntics, una constant en una carrera en la que s’acumulen vuit discos d’estudi. Després de combinar la feina de composició per a d’altres artistes amb les seves pròpies cançons, va publicar el seu treball homònim “Rosana” (2001), on s’hi deixava tota la seva personalitat amb pistes de l’energia de “Pa’ ti no estoy”. Els èxits van seguir arribant amb els seus següents discos.

Una bona prova de la màgia que es viu en els seus directes són els seus discos en viu, l’un inclòs a “De casa a las ventas”, amb 18.000 persones que es deixen endur pels seus èxits més coneguts, i, l’altre, dins “Marca Registrada”. El seu espectacle en viu és pur folk-pop mestís carregat d’energia que renova completament i omple de positivitat a l’espectador que s’hi entrega. Sensacions que queden per sempre a la memòria de la pell.


Listen

Rosana

Nadie puede olvidar la irrupción de Rosana con canciones como “El talismán”, “A fuego lento” o “Si tú no estás”, procedentes de su álbum “Lunas Rotas” de 1996. Disco que proporcionó a la cantautora canaria el estatus de estrella de la canción romántica en español. En 2016 vuelve a reinventarse como artista editando su disco más personal hasta la fecha "En la memoria de la Piel".


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi