¡Atention! this event has ended.

Concierto de Gemeliers al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Els germans Jesús i Daniel Oviedo, nascuts a Sevilla, conformen Gemeliers, un grup que es va donar a conèixer al popular concurs de televisió La Voz Kids.

El seu gran salt es va produir després de la seva participació en La Veu Kids on van estar en les "Audicions a Cegues" i els 3 coaches van girar les seves cadires mentre Daniel i Jesús interpretaven "Yo no me doy por vencido" de Luis Fonsi. Els bessons es van decantar per l'equip de David Bisbal, un dels seus ídols. Allà durarien fins a la ronda de "Les Batalles" on van interpretar el tema «Amiga meva» d'Alejandro Sanz. No van guanyar l’edició però sens dubte van ser el que més i millor van aprofitar l’exposició mediàtica.

Al 2014 van publicar Lo mejor está por venir, un títol amb el qual obtenien doble disc de platí. Tot un fenomen mediàtic, especialment pel públic adolescent.

Després de la seva participació al certamen televisiu, els dos germans van obtenir de forma consecutiva els discs d’Or, Platí i Doble Platí. En aquell mateix any, Gemeliers realitzava una memorable gira, amb aturada inclosa a Cambrils, omplint l’aforament dels principals recintes de l’estat espanyol com són l’auditori Rocío Jurado de Sevilla, el Palacio de los Deportes de Madrid, el Palau Sant Jordi de Barcelona i el Martín Carpena de Màlaga.


Gemeliers

Gemeliers en Cambrils el July de 30, 2017 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi