Broadway & West End Divas en el Festival Jardins de Pedralbes

Multiple dates

Show previous dates

Festival Jardins de Pedralbes

Avinguda Diagonal, 686, Barcelona

Purchase Link

Programación completa del V Festival Jardins de Pedralbes.


UNA NIT MÀGICA

Els amants dels musicals sentiran que per fi el seu espectacle ha arribat a la ciutat. “Broadway and West End Divas” presenta quatre de les millors cantants de musicals en un concert amb una orquestra simfònica de 45 músics. Arribades directament des del bressol del teatre musical, les quatre dives faran un recorregut pels musicals més coneguts de tots els temps, que han estat durant anys als teatres de Nova York o Londres. Cats, West Side Story, Les Misérables, Evita o Wicked són algunes de les peces que sonaran la nit del 7 de juliol al Festival Jardins de Pedralbes.

Més d’un segle d’espectacles que han triomfat als teatre de tot el món sonaran amb les millors veus femenines que per primer cop es presenten al territori nacional. Les cançons més emblemàtiques dels rols femenins dels clàssics d’Andrew Lloyd Webber, Claude-Michel Shömberg i d’altres mítics compositors del gènere es cantaran en una nit màgica que promet moltes sorpreses.

A les quatre dives, les acompanyaran una orquestra simfònica, que estarà formada per concertino, cap de corda, piano i una agrupació de vents, cordes i percusió.

Un espectacle únic que aquest any el Festival dels Jardins de Pedralbes presenta per a la ciutat de Barcelona i que ens farà gaudir, somiar i emocionar-nos.

Media content

Related content

Share with friends