¡Atention! this event has ended.

Concierto de Jarabe de Palo al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja han passat 20 anys des que la banda liderada per Pau Donés, Jarabe de Palo, va saltar als escenaris amb el superèxit “La Flaca” (1996), un tema pel qual el cantant i compositor català va trobar inspiració a Cuba, i que no va deixar de sonar aquell any en les emissores de ràdio de mig món. Havien trobat la fórmula en la que el rock se suavitzava a través de llenguatges llatins. Era el prometedor començament d’una aventura musical que seguiria deixant temes inoblidables com “Depende”, “Grita”, “Agua”, “Bonito” o “Déjame vivir”. Al 2017, segueixen celebrant les seves dues dècades de trajectòria, comptant amb la banda al complet i compartint amb el públic els temes que han marcat la vida d’aquest referent del pop-rock càlid i proper, però també carregat de caràcter. Als seus 50 anys -o “50 pals”, com asseguren el seus darrers àlbum i gira-, Pau Donés es resisteix a deixar anar la guitarra tot i la malaltia contra la que lluita. Lluny d’amagar-se o d’interrompre la seva carrera, torna amb encara més força sobre l’escenari, i amb més vitalitat que mai, preparat per regalar una vetllada en la qual, d’èxit en èxit, tornarem al final d’aquella enyorada década dels 90 fins a arribar al present. Repassant una discografía que compta ja amb onze títols al mercat i en la que s’alternen treballs més conceptuals amb d’altres més vitalistes, cançons d’un tempo més pausat i temes més rockers i canyers. Això sí, tota la producció de Donés coincideix en una cosa: és un cant simple i pur a la vida. 

Aquest estiu, una nova oportunitat de viure un moment que molts havien estat mesos esperant: veure’l novament a sobre un escenari. Ho farà acompanyat, entre d’altres, d’Alex Tenas a la bateria, de Jimmy Jerks Jiménez al saxo, de Jaime Burgos als teclats, de David Muñoz a la guitarra i de Jordi Vericat al baix.

Després de celebrar el seu 50 aniversari amb “50 palos”, Pau Donés salta aquesta vegada a l’escenari per a commemorar el 20è aniversari de la seva banda, Jarabe de Palo. En la seva companyia, repassarà el més grans èxits de la seva carrera, amb cançons com “Depende”, “La Flaca” o “Grita”.


Listen

Jarabe de palo

Banda española de rock/pop latino formada en 1996. Ha recibido numerosos galardones a lo largo de su trayectoría, 2 Premios de la Música, Premios Ondas, 15 nominaciones a los Grammy Latinos, 1 nominación a los Grammy Awards y recibió un Grammy Latino por su álbum "Orquesta Reciclando".

En el 2014 lanzaron su noveno y último trabajo discográfico "Somos" que desde entonces vienen presentando por EEUU, Latinomérica y Europa.

Jarabe de palo en Cambrils el August de 10, 2017 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi