¡Atention! this event has ended.

Concierto de Roger Hodgson of Supertramp al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cofundador de la llegendària banda Supertramp el 1969, i membre durant 14 anys, l’anglès  Roger Hodgson no només va ser un vocalista inconfusible, també va ser la ment creativa de la que van sortir èxits com The Logical Song, Breakfast in America, Give a Little Bit, Dreamer, School, Take the Long Way Home, Child of Vision, Even in the Quietest Moments or It’s Raining Again, entre molts d’altres temes que formen part de la vida de milions de seguidors.

Juntament amb Rick Davies, al qual va conèixer gràcies a un anunci en el que es buscava un guitarrista per a un nou grup, va assolir l’èxit gràcies a la seva reinterpretació del rock progressiu imperant als 70 i a la senzillesa del seu soft-rock, que contrastava amb la profunditat filosòfica de les seves lletres. El salt a la fama del grup va arribar amb l’àlbum Crime of the Century (1974) i va continuar amb treballs posteriors com Crisis? What Crisis? o Even in the Quietest Moments. Era el preludi de quelcom molt més gran, el seu icònic Breakfast in America, de 1979, que ha venut més de 20 milions de còpies a tot el món. La clau del seu èxit? Una qualitat i una precisió instrumental poc comunes alternada amb tornades i lletres enganxoses. El rock artístic s’aproximava a la cultura pop.

En trencar-se la banda, Hodgson va explorar nous camps musicals en la seva carrera en solitari, sense por a l’experimentació. Amb l’arribada del nou segle, amb la seva veu aguda com a signe distintiu, va tornar a pujar als escenaris. Des de llavors, ja sigui al piano, a la guitarra, o amb el suport de la seva excel·lent banda, revisita els seus grans èxits, que demostren en cada directe que són immunes al pas del temps.


Listen

Roger Hodgson

Este músico y compositor británico, siempre será recordado por ser uno de los fundadores de la mítica banda Supertramp. Además de militar en esta influeyente banda de rock progresivo de los 70 y 80, la producción en solitorio de Hodgson es abundante.

Roger Hodgson en Cambrils el August de 11, 2017 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi