¡Atention! this event has ended.

Concierto de Manuel Carrasco al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Més de 13 anys ha passat ja des que començarà aquesta gran aventura i es donés a conèixer en un programa de televisió i lluny queda ja aquest moment on Manuel pot mostrar a la resta del món el que és capaç de fer...i bé que ho ha aconseguit. Ha aconseguit fer un camí amb una personalitat pròpia on ha arribat al cor de la gent pel repertori de les seves cançons i pel món que crea al voltant d'elles. On el més important que ha viscut al món de la música és sentir l'emoció en les paraules i els ulls de la gent.

Manuel Carrasco és sense cap dubte, un compositor d'històries, un artista capaç de convertir les seves paraules en versos i transformar les seves emocions en melodies i això fa que les comparacions desapareguin i que la diferència es antoje aclaparant. L'arrel del seu origen és visible al llarg de tota la seva carrera així com la profunditat dels sentiments que reflectien totes les seves cançons.


Listen

Manuel Carrasco

Manuel Carrasco en Cambrils el August de 12, 2017 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi