¡Atention! this event has ended.

Concierto de Txarango + Aspencat + Tremenda Jauria en Xàtiva

Opening doors: 21:30

¡No olvides descargar y llevar tu autorización de menores ya cumplimentada! Puedes descargarla aquí.

Listen

Txarango

Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d'emocionar. Les seva poesia i la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d'origen, unida a l'energia i l'entrega que desborden, és el que els fa conectar immediatament amb el públic. Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment i un dels més estimats al nostre país.
Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seves xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d'Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica. Després del seu apoteòsic final de gira Som Mar el 21 de novembre del 2015, el grup del Ripollès es va allunyar dels escenaris i es va dedicar a recolzar a les persones refugiades per reclamar a la comunitat europea l’obertura de les fronteres, entre moltes altres causes que han defensat. Paral·lelament a la seva faceta més social, Txarango van treballar l’any passat en les cançons del seu tercer disc, “El cor de la terra” (DiscMedi, 2017) amb col·laboracions de The Cat Empire, Manu Chao, Jarabe de Palo, Safari Children’s Choir o EKO Camp.

Listen

Aspencat

Reggae mestizo, Dancehall y Dubstep con mensaje que pisa fuerte con un directo contundente y dinámico, sin concesiones!

Listen

Tremenda Jauria

Tremenda jauría es una manada de perrxs salvajes que aúllan y rugen en pleno corazón de Madriz. Manada nacida de la necesidad de hacer del cumbiatón un grito de guerra.

3 have it on their agenda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi