Love of Lesbian al Festival de Cambrils

Multiple dates

Show previous dates

Parc del Pinaret

Tarragona

Purchase Link

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Des de Sant Vicenç i cap al món apareix Love of Lesbian, un gran referent del indie rock i indie pop. El darrer treball de la banda catalana, Poeta Halley, serveix per posar la cançó al servei de la lletra. Un viatge sense pressa, creat al 2016, com diuen els membres del grup amb el telèfon apagat. 

Una història que gira al voltant de la necessitat d’utilitzar la música com una forma molt honesta de comunicar-se amb la gent. La banda presenta Poeta Halley com un treball familiar amb molta harmonia, però sense la necessitat d’acontentar al públic.

Els membres de la banda només volen ser feliços amb ells mateixos. Segons expressa el periodista Rafa Cervera a El País, Poeta Halley ha marcat un abans i un després a la trajectòria de Love of Lesbian. 

Uns dels imprescindibles de les nits estivals en concert, on tot i que repassaran el seu darrer treball, la banda liderada per Santi Balmes es trobarà amb els seus hits com ‘allí donde soliamos gritar’, ‘club de fans de John Boy’, ‘1999’ ó ‘Belice’.

Media content

Related content

Share with friends