¡Atention! this event has ended.

Concierto de Bertín Osborne al Festival de Cambrils

Avinguda del Mil.lenari, s/n see map

Programació completa del Festival de Cambrils 2017

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

‘Crooner II: Va por ellas’ treu el millor de Bertín, en la qual probablement sigui la millor interpretació vocal de la seva carrera. Amb un repertori que va dels clàssics del swing i la Big Band a temes més actuals, saltejats amb algunes sorpreses adaptades al gènere, el disc brilla a un altíssim nivell, per complir el desig del cantant de plantejar-se el treball com un regal. 

El cantant andalús d’ulls blaus arribarà el 5 d’agost al Festival Internacional de Música de Cambrils per presentar el seu darrer treball ‘Va por ellas’ (2016), continuació del seu exitós ‘Crooner’ (2015), on l’artista puja als escenaris per retre homenatge al seu públic més fidel: les dones. O millor dit als noms de les dones, cançons com Santa Lúcia, Agarrate a mi María, Penélope, Sweet Caroline o Lía sonen millor que mai en la veu del seductor Bertín Osborne.

Els temes de ‘Crooner’ es van gravar com antigament, amb els músics tocant al temps, com es feien els de l'edat d'or dels artistes als quals ret homenatge. I així, entre girs de swing i amb aires de balada clàssica, cobren un valor especial grans clàssics com It had to be you, Fly em to the moon, Moon river o New York, New York; èxits més actuals com Wonderful tonight (Eric Clapton) o Just for you (Lionel Richie), o fins i tot cançons portades al seu terreny com a Ca’t take my eyes off you. Algunes d'elles, amb versió en espanyol les adaptacions del qual ha realitzat el propi Bertín . Un repertori espectacular.


Listen

Bertín Osborne

Bertín Osborne en Cambrils el August de 5, 2017 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi