PomaRock Festival en Agres

Multiple dates

Show previous dates

Plaça de l'Assut

Plaça d'Espanya, 1, Agres

LA VENTA ONLINE ESTÁ FINALIZADA. PODÉIS ADQUIRIR VUESTRAS ENTRADAS EN TAQUILLA.
 
El PomaRock és un festival que es celebra des del 2013. Combina l'encant de l'escenari natural situat a la plaça de l'Assut d'Agres amb la música que ofereixen diferents grups d'estils variats que omplin l'espai durant tota una nit de festa i comboi.
 
La música és l'element vertebrador del festival, que juntament amb activitats complementàries com les paelles populars creen un ambient perfecte per a promocionar la cultura valenciana. Així juntament amb els preus populars i el respecte amb l'espai natural que l'envolta fan del PomaRock un festival especial i únic, perfecte per a passar un bon dia d'estiu amb els amics.

Media content

Related content

Share with friends