¡Atention! this event has ended.

SVALBARD amb "All genius all idiot" en MIM Sueca

Ronda del País Valencia, 23, 46410 see map

Hi ha una línia molt fina entre el geni i l'idiota, similar a la del conflicte entre l'instint i l'intel·lecte. Proposta que incideix en les absurditats de la vida, usant el circ extrem per remarcar la faceta més animal del comportament humà. Un espectacle que furga a les costures del circ contemporani i el barreja amb el teatre, la comèdia física i la música en viu per crear una peça original de to surrealista i d'una gran pulcritud tècnica. L'espectacle ha rebut el guardó a la millor peça de circ i teatre físic a l'Adelaide Fringe 2016.

 

Descripció Grades


SVALBARD

SVALBARD és una potent companyia de circ contemporani resident a Suècia i formada per 4 acròbates d'arreu d'Europa (Espanya, Anglaterra, Suècia i Alemanya). Una surreal i original combinació entre el circ, la dansa contemporània i la música en directe.

5 have it on their agenda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi