¡Atention! this event has ended.

AMPOSTA COMEDY: Monòleg de NENE

Carretera de la Simpàtica, 6, 43870 see map

Juan Carlos Librado “Nene”,  nascut a Madrid, va ser futbolista professional però el seu millor fitxatge el va fer amb Paramount Comedy. Actualment és un dels grans còmics del panorama nacional: Club de la Comèdia, Comedy Central, com a col•laborador al programa Así nos va de La Sexta i Se enciende la noche, a Telecinco. Després d’un breu paper a Aída, a Telecinco, va debutar a la ficció televisiva amb la sèrie B & b, protagonitzada per Belén Rueda. Recentment l’hem pogut veure a la pel•lícula El Guardián Invisible.
Presentat per: Xavier Castells (Comedy Central) i Jordi Galo (Improscritos  i Amposta Ràdio).

 

Aforament limitat: 110 persones.

 

Organitza: Ajuntament d'Amposta. Regidories de Cultura i de Festes


NENE


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi