CELEBREM EL 9 D'OCTUBRE en Alzira

Add to Add CELEBREM EL 9 D'OCTUBRE en Alzira Google Calendar

Avinguda Adrián Campos Suñer, 46600 see map

Buy tickets
Los menores de 16 años deben ir acompañados de madre/padre o tutor y deben llevar la autorización firmada, los menores de 16 y 17 años pueden entrar sin acompañante pero igualmente deben llevar la hoja rellenada y firmada por su madre/padre o tutor.

Listen

Txarango

Txarango és música festiva, de qualitat i amb missatge, una enorme capacitat de comunicar i d'emocionar. Les seva poesia i la seva fusió de música caribenya, llatina i mediterrània amb denominació d'origen, unida a l'energia i l'entrega que desborden, és el que els fa conectar immediatament amb el públic. Txarango és el grup en català amb més projecció internacional del moment i un dels més estimats al nostre país.
Així ho testimonien els més de 300 concerts en 19 països i 4 continents que han ofert, els centenars de milers de seguidors que acumulen a les seves xarxes socials, els més de 500.000 discos descarregats des del seu web, dos Discos d'Or, un palmarès de reconeixements que abasta els principals premis del públic i la crítica. Després del seu apoteòsic final de gira Som Mar el 21 de novembre del 2015, el grup del Ripollès es va allunyar dels escenaris i es va dedicar a recolzar a les persones refugiades per reclamar a la comunitat europea l’obertura de les fronteres, entre moltes altres causes que han defensat. Paral·lelament a la seva faceta més social, Txarango van treballar l’any passat en les cançons del seu tercer disc, “El cor de la terra” (DiscMedi, 2017) amb col·laboracions de The Cat Empire, Manu Chao, Jarabe de Palo, Safari Children’s Choir o EKO Camp.

La Fúmiga

La Fúmiga es una banda creada en 2012 en Alzira, la Ribera. El grupo reproduce en la escena valenciana el fenómeno ya conocido en otros lugares del mundo de llevar agrupaciones formadas por instrumentos de viento y percusión de la calle al escenario, al estilo de las bandas balcánicas o las brass bands del centro de Europa.

Con esta instrumentación, mezcla de la cultura de banda y la alternativa, hacen un repaso al panorama musical en valenciano, con el ska, el punk y la música latina como referentes, que los ha llevado a actuar en festivales como el Feslloch o el Aplec dels Ports.

is official dealer

CELEBREM EL 9 D'OCTUBRE en Alzira


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi