¡Atention! this event has ended.

Christopher Robin

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Christopher Robin (Ewan McGregor) , el xiquet a qui li encantava embarcar-se en aventures en el Bosc dels Cent Acres amb la seua colla de vivaços i adorables animals de peluix, ha crescut i ha perdut el rumb. Ara, Christopher, el fill del creador del famós personatge infantil Winnie The Pooh, s'ha convertit en pare de família i en tot un home de negocis amb grans responsabilitats. Però un dia rep la inesperada visita de Pooh, l'ós amb qui compartia jocs en la seua infància. Així, la seua vida tornarà a recuperar la felicitat perduda al recordar que una vegada va ser un alegre i afectuós xiquet, i que eixe xiquet encara existix en el seu interior.

 

 

Per a tots els públics


Christopher Robin el December de 1, 2018, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi