MATINS/NITS a l'Heliogàbal I: Saba Lou + Dofí Malalt + Regalim + Polseguera

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Matins/Nits és un cicle nou a l'Heliogàbal, gairebé un festival, en el qual unirem els matins i les nits dels dissabtes en quatre propostes molt interessants al llarg de desembre. Des del folk guitarrero (Saba Lou, Dofí Malalt, Regalim i Polseguera), al pop més festiu (Papa Topo, Cariño, Masonieria i Juncal Rivero), l'electrònica orgànica (Marina Herlop, Linalab i Baiuca) o el tro punk per acabar (Esteban & Manuel, Sandré, Pinpilinpussies i Luces Negras).

 

Les entrades costaran 6/8€ per als concerts de MATINS i 8/10€ per les NITS amb opció d’adquirir abonament de dia per 12/15€.

 

Aforament molt limitat.

 

MATINS

POLSEGUERA 
 
Tomeu Mulet, l'home dels mil projectes (Der VentilatorKana KapilaBeach Beach, fa florir amb aquest projecte personal un univers fosc i narcòtic amb traces de The Jesus & Mary Chain o Psychedelic Furs. Sol amb la guitarra vindrà a defensar les cançons del seu nou treball, que serà produït per Sergio Pérez (SVPER).

https://famelic.bandcamp.com/album/sa-mata-escrita

 
REGALIM
 
Regalim torna a donar senyals de vida, encara que sigui una vida estranya. La Creu és a dalt d’una muntanya, i a sota seu és on passen les coses. Cançons que tenen vocació de cantar cap amunt per entendre el que passa aquí a baix. Melodies, textures i xiuxiuejos que beuen tant del Sung Tongs dels Animal Collective, les atmosferes de Grouper, els recitals d’en Daniel Higgs, les cançons de temascals dels xamans sudamericans o el kirtan. 

https://regalim.bandcamp.com/

NITS

DOFÍ MALALT
 
Si pensem en músics al·lucinats a dins les nostres fronteres ens surt automàticament el nom de Quim Gomà, o Dofí Malalt. Una rara avis que transita entre la bogeria d'un Daniel Johnston i la passió de Vic Goddard. El seu cassette ‘*Engumes’ (una de les nostres cintes favorites) i els seus inesperats i divertits directes ens han fet fans amb totes les lletres.
 
https://famelic.bandcamp.com/track/la-ferida
 
SABA LOU

 

Fer a casa un disc amb sis anys i editar-ho en vinil, compondre la seva pròpia música als vuit i editar aquesta meravella de treball que és ‘Planet Enigma’ ja ens apunten dues coses: Saba Lou és una nena prodigi i la seva família no és molt normal. Però no volem afegir mèrits al seu famós pare i hem volgut que sigui Saba Lou la que vingui a defensar, ara que és major d'edat, les seves cançons de folk seixanter i afectat per primera vegada a Espanya.
 
https://khannibalism.bandcamp.com/album/planet-enigma-2
 
Més info a www.heliogàbal.com

Media content

Related content

Share with friends