MATINS/NITS a l'Heliogàbal II: Papa Topo + Cariño + Masoniería + Juncal Rivero

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

Matins/Nits és un cicle nou a l'Heliogàbal, gairebé un festival, en el qual unirem els matins i les nits dels dissabtes en quatre propostes molt interessants al llarg de desembre. Des del folk guitarrero (Saba Lou, Dofí Malalt, Regalim i Polseguera), al pop més festiu (Papa Topo, Cariño, Masonieria i Juncal Rivero), l'electrònica orgànica (Marina Herlop, Linalab i Baiuca) o el tro punk per acabar (Esteban & Manuel, Sandré, Pinpilinpussies i Luces Negras).

 

Les entrades costaran 6/8€ per als concerts de MATINS i 8/10€ per les NITS amb opció d’adquirir abonament de dia per 12/15€.

 

Aforament molt limitat.

 

MATINS

 

JUNCAL RIVERO

Si heu arribat a aquesta pàgina a la recerca de respostes sobre què se n’ha fet de la nostra Miss Europa, esteu d'enhorabona perquè això és MOLT MILLOR. Juncal Rivero són Marcos (El Buen Hijo) i Alicia (Cariño, El Buen Hijo) amb el seu projecte de descarat synth pop. Pop amb maquinetes increïblement divertit.

https://jeannedarcrecords.bandcamp.com/album/juncal-rivero

 

MASONIERÍA

Masoniería és el projecte que Sònia Montoya (Papà Topo, Jessica and The Fletchers, Pacífico) va muntar per il·lustrar ‘La Maldita Primavera’, pel·lícula de Marc Ferrer amb Papa Topo de protagonistes. Després, Masoniería ha agafat forma i ha crescut pel seu compte, mostrant la seva versatilitat per compondre hits de techno pop amb lletres esmolades.

https://masonieria.bandcamp.com/track/el-mal-hermano

 

NITS

 

CARIÑO

Cariño han estat una de les revelacions d'aquest 2018. Tres noies, Paola, Maria i Alicia, s'ajunten per parlar d'amor i desamor en temps de tecnologia i memes i ho fan amb una gràcia i profunditat inigualables. Vénen per primer cop a Barcelona a presentar ‘Movidas’, el seu 10” debut amb Elefant Records, i a demostrar-nos que l'etiqueta de “tontipop” no va amb elles.

https://open.spotify.com/artist/7fWD0BSDlixbj6YNQyHTLh

 

PAPA TOPO

Enrere han deixat Papa Topo l'època dels seus hits sobre gelats. La banda liderada per Adrià Arbona segueix passant-s’ho bé, però la seva música està creixent cap a un terreny madur però fràgil, delicat però ballable. Un terreny en el qual es poden permetre col·laborar amb Yurena i seguir sent elles mateixes. La diversió, les disfresses i els balls estan assegurats.

https://elefantrecords.bandcamp.com/album/palo-negro-2

Media content

Related content

Share with friends