MÚSICA: Mishima (Barcelona) + Carles Pastor (La Safor)

Add to Add MÚSICA:  Mishima (Barcelona) + Carles Pastor (La Safor) Google Calendar

Sant Ramon 8, 46702 see map

Buy tickets

TOTS ELS PÚBLICS

Del Primavera Sound de Barcelona al Summer Stage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l’Apolo, Mishima (Barcelona) van contagiar al món de L’ànsia que cura (2014) i els va consagrar com un dels grups més importants del pop actual. Continuant amb un exercici de depuració de la forma, publicaren en 2017 el seu últim disc Ara i res que ara presenten al Teatre del Raval de Gandia. Obrirà el concert l’actuació del músic saforenc Carles Pastor, de gira amb el seu darrer disc Andròmina.


is official dealer

MÚSICA: Mishima (Barcelona) + Carles Pastor (La Safor)


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi