BOHEMIAN RHAPSODY

C/ García Lorca, 7, 46940 see map


Sesión seleccionada

Add to Add BOHEMIAN RHAPSODY Google Calendar

Són els anys 70. El cantant Freddie Mercury, el guitarrista Brian May, el baterista Roger Taylor i el baixista John Deacon formen la banda britànica de rock Queen. Seria en 1975 quan el seu senzill Bohemian Rhapsody els col·locaria en un primer pla de l'escena musical internacional. El film és una crònica del meteòric ascens a l'Olimp de la música d'aquesta banda, a través de les seues icòniques cançons i el seu revolucionari so, des que Mercury s'unira a Brian May i Roger Taylor, fins al macroconcert Live Aid de 1985 en l'estadi de Wembley, sis anys abans que Mercury morira de forma prematura. Una celebració rotunda i sonora de Queen i del seu extraordinari i inclassificable cantant.

 

NRM 12 anys


BOHEMIAN RHAPSODY el December de 16, 2018, en Auditori Germanies en notikumi

is official dealer

BOHEMIAN RHAPSODY


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi