DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR

Add to Add DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR Google Calendar

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Buy tickets

Robert és un xiquet malaltís que passa la major part dels seus dies gitat al llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, moguts per l’enveja, decideixen entrar a sa casa per a fer-se amb la seua fantàstica col·lecció de medalles just la nit en la que ell no està. Però la seua sorpresa será enorme en descobrir que el jove continua a la casa. A partir d’eixe moment, Robert els descobrirà un món de fantasia i el tresor més gran que mai podrien haver imaginat.  

 

                   


DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR el December de 16, 2018, en Auditori Germanies en notikumi

is official dealer

DESCOBRINT L’ILLA DEL TRESOR


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi