¡Atention! this event has ended.

MATINS/NITS a l'Heliogàbal III: Baiuca + Marina Herlop + Linalab

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Matins/Nits és un cicle nou a l'Heliogàbal, gairebé un festival, en el qual unirem els matins i les nits de la nostra sala en quatre propostes molt interessants al llarg de desembre. Des del folk guitarrero (Saba Lou, Dofí Malalt, Regalim i Polseguera), al pop més festiu (Papa Topo, Cariño, Masonieria i Juncal Rivero), l'electrònica orgànica (Marina Herlop, Linalab i Baiuca) o el tro punk per acabar (Esteban & Manuel, Sandré, Pinpilinpussies i Luces Negras).

 

Les entrades costaran 6/8€ per als concerts de MATINS i 8/10€ per les NITS amb opció d’adquirir abonament de dia per 12/15€.

 

Aforament molt limitat.

 

MATINS

 

MARINA HERLOP

Inventar un nou món, un nou so i un vocabulari nou. Marina Herlop ens ha sorprès amb la màgia del seu piano clàssic, sobre el qual dibuixa petits elements que ens porten a peces hipnòtiques i màgiques. L’Heliogàbal pot convertir-se en un lloc de somni amb la seva música.

 https://marinaherlop.bandcamp.com/album/babasha

 

NITS

 

LINALAB

Linalab és el nom de la jove colombiana establerta a Barcelona Lina Bautista. Paisatges electrònics, textures sonores i guitarres es creuen en la seva trajectòria com a enginyera i experimentadora de l'electroacústica.

https://linalab.bandcamp.com/album/doom 

BAIUCA

Diuen que Baiuca va néixer de l’enyorança del músic Alex Casanova per la seva terra d'origen: Galícia. El fet de no encaixar, el va portar a buscar les seves arrels apartant-lo de l’electropop configurant un agosarat projecte amb base electrònica però que, com en treballs com els de El Guincho, agafa i recupera elements de la seva terra natal aconseguint fer girar els nostres caps 360 graus i fent-nos ballar al ritme de les cunchas, les flautes i els sintetitzadors.

https://raso.bandcamp.com/album/baiuca-faiado

 

Més info: http://www.heliogabal.com


Listen

Marina Herlop

La emoción que transmite la pianista catalana Marina Herlop ha cautivado al mismísimo James Rhodes, que la fichó para su sello Instrumental. Ubicada entre el clasicismo y la música de vanguardia, sus composiciones y su voz son terciopelo puro.

Linalab

Listen

Baiuca


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi