¡Atention! this event has ended.

EL FOTÓGRAFO DE MAUTHAUSEN

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Francesc Boix (Mario Casas) és un pres que treballa en el laboratori fotogràfic del camp de concentració de Mauthausen. Amb l'ajuda d'un grup de presoners espanyols que lideren l'organització clandestina, Boix arriscarà la seua vida per a posar en marxa un pla: l'evasió d'uns negatius que demostraran al món les atrocitats comeses pels nazis en eixe camp de concentració. Milers d'imatges que mostren des de dins l'horror quotidià d'un sistema pervers. Les fotografies que Boix i els seus companys van aconseguir salvar van ser determinants per a condemnar alts càrrecs nazis en els juís de Nuremberg en 1946. Boix va ser l'únic espanyol que va assistir com a testimoni.


EL FOTÓGRAFO DE MAUTHAUSEN el December de 23, 2018, en Auditori Germanies en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi