¡Atention! this event has ended.

MATINS/NITS a l'Heliogàbal IV: Esteban & Manuel + Sandré + Pinpilinpussies + Luces Negras

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Matins/Nits és un cicle nou a l'Heliogàbal, gairebé un festival, en el qual unirem els matins i les nits dels dissabtes en quatre propostes molt interessants al llarg de desembre. Des del folk guitarrero (Saba Lou, Dofí Malalt, Regalim i Polseguera), al pop més festiu (Papa Topo, Cariño, Masonieria i Juncal Rivero), l'electrònica orgànica (Marina Herlop, Linalab i Baiuca) o el tro punk per acabar (Esteban & Manuel, Sandré, Pinpilinpussies i Luces Negras).

 

Les entrades costaran 6/8€ per als concerts de MATINS i 8/10€ per les NITS amb opció d’adquirir abonament de dia per 12/15€.

 

Aforament molt limitat.

 

MATINS

 

LUCES NEGRAS

Luces Negras s'estrenen gairebé a la nostra sala. Anna, Blanca i Pilo són d'aquí i practiquen un pop fosc amb veus il·luminades, profund i pesat en la mesura justa. Els ha produït el disc Víctor Saldaña, i ja les podeu marcar amb fluorescent perquè prometen molt.

 https://lucesnegrasband.bandcamp.com/releases

PINPILINPUSSIES

Raquel i Ane són Pinpilinpussies i lo seu és desmuntar i muntar una altra vegada tot el que ens agrada: des de Moldy Peaches a Bikini Kill. Garatge pop amb actitud punk i un directe que segur ens porta al pogo matutí que tant ens agrada. Elles dieun que només volen tocar, i per això l’Heliogàbal havia de portar-les al seu escenari.

https://pinpilinpussies.bandcamp.com/releases 

 

NITS

 

SANDRÉ

Sandré van venir al Festigàbal, després que amb només dues cançons seves ens captivessin. Ara ens hem enganxat al seu desenfrenament i nervi, a les seves ganes de passar-ho bé i fer-nos-ho passar bé a totes. Barcelona, tremola: Sandré vénen a acomiadar aquest cicle amb nosaltres.

https://sandre.bandcamp.com/album/demo

 

ESTEBAN & MANUEL

Han omplert la Sala Apolo i han estat els protagonistes de la majoria dels festivals d'aquest estiu. La seva mescla de cumbia i autotune ha calat tant en la gent que la festa comença abans que soni la primera nota. Els gallecs ens volen fer ballar la conga fins Fontana i nosaltres només podem dir… que comenci la festa!

https://lamelona.bandcamp.com/album/la-banda-sonora-de-tu-d-a-a-d-a

Més info: http://www.heliogabal.com

 


Esteban & Manuel

Sandré

luces Negras

Pinpilinpussies


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi