TEATRE AMATEUR: Politicament Incorrecte

Multiple dates

Show previous dates

Unió Filharmònica

Calle Miralles, 4, Amposta

Obra de la Coordinadora de Grups Amateurs de Teatre del Baix Ebre i Montsià

És una brillant comèdia que centra la seva acció en un luxós hotel. Un Ministre del Govern, planeja passar la nit amb una diputada de l'oposició, el desastre comença quan descobreixen el cos d'un desconegut atrapat en la finestra de l'habitació. Desesperat, el Ministre crida al seu ajudant, el qual arribarà a una crisi d'identitat per culpa de les mentides del Ministre. La història es "extralimita" amb l'arribada del marit de la diputada, de la infermera que cuida a la mare de l'ajudant, de la dona del Ministre i d'una cambrera sense escrúpols. Políticament incorrecte és un vodevilanglès, però no un qualsevol, sinó que, probablement, és el vodevil més original, sorprenent i, sobretot, divertit que s'ha estrenat a Londres.

Preu: 6 € anticipada / 7 € taquilla

Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.

Media content

Related content

Share with friends