AMPOSTA COMEDY: Monòleg de Javi Sancho

Multiple dates

Show previous dates

Teatre d'El Casal

Carretera de la Simpàtica, 6, Amposta

En molt poc temps, Javi Sancho s'ha situat en el circuit nacional de monòlegs, actuant en molts teatres de l'Estat. Després de forjar la seva base còmica en els locals de comèdia més populars de tota Catalunya, va iniciar fa 5 anys una gira nacional compartint escenari amb Santi Millán, en els espectacles "Santi Millán Live!" i "Estamos mejor que nunca."
 
L'any 2012 va donar el salt a la televisió, com a copresentador del programa diari «Fiesta Suprema». Va ser col·laborador de ‘Zapeando’ en la Sexta i presentador al costat de Santi Millán del programa de càmera oculta ‘Sinvergüenzas” a Neox, combinant-ho amb actuacions al programa "Sopa de Gansos! de Quatro i FDF.
 
Preu: 12 € anticipada / 15 € taquilla
 
Les entrades comprades amb descompte del Club Tr3sc o del Carnet Biblioteca Comarcal Sebastià Juan Arbó s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.
 
Les entrades comprades amb descompte de Carnet jove, pensionistes, família nombrosa o monoparental, carnet d'estudiant, carnet de l'ACET (Associació d'Escoles de Teatre de Catalunya) i socis d'Òmnium cultural s'hauran d'acreditar amb el carnet corresponent a l'entrada dels espectacles.
 

Media content

Related content

Share with friends