Botifarra amb orquestra

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Germanies

C/ García Lorca, 6, Manises

Nascut a Xàtiva l’any 1960, amb només 16 anys començà a recórrer els pobles de les comarques centrals valencianes cercant les persones que conservaven viva la memòria de la música tradicional, i les enregistrava per poder difondre les cançons a través de les actuacions en directe i, amb el temps, fixar-les a través dels discos.

 L’any 2012, assumeix el repte d’unir dues formes de veure la música típicament valencianes, la rondalla i la banda, i edita Botifarra a banda, amb arranjaments i producció de Ramon Lorente i Pere Ródenas. I el 2013 “Metalls d’estil” amb el prestigiós grup Spanish Brass Luur Metalls.

En aquesta ocasió gaudirem de "Botifarra a Banda" amb l'Orquestra de l'Ateneu Cultural Ciutat de Manises.

Media content

Related content

Share with friends