¡Atention! this event has ended.

Botifarra amb orquestra

C/ García Lorca, 7, 46940 see map

Nascut a Xàtiva l’any 1960, amb només 16 anys començà a recórrer els pobles de les comarques centrals valencianes cercant les persones que conservaven viva la memòria de la música tradicional, i les enregistrava per poder difondre les cançons a través de les actuacions en directe i, amb el temps, fixar-les a través dels discos.

 L’any 2012, assumeix el repte d’unir dues formes de veure la música típicament valencianes, la rondalla i la banda, i edita Botifarra a banda, amb arranjaments i producció de Ramon Lorente i Pere Ródenas. I el 2013 “Metalls d’estil” amb el prestigiós grup Spanish Brass Luur Metalls.

En aquesta ocasió gaudirem de "Botifarra a Banda" amb l'Orquestra de l'Ateneu Cultural Ciutat de Manises.


Pep Gimeno "El Botifarra"

Cantautor valenciano.

Pep Gimeno "El Botifarra" + Ateneu Cultural Ciutat de Manises en Manises el March de 23, 2018 en notikumi


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi