Sara Terraza & The Black Sheep

Multiple dates

Show previous dates

Teatre Municipal de Roses

Carrer Tarragona, 81, Roses

Concert de Sara Terraza

Música - Cicle Viumúsika

 

Després del seu pas com a solista pel programa Oh Happy Day de TV3, amb el Cor Geriona, i d’una gira de més de 50 concerts per tot Catalunya, Sara Terraza ha començat el seu propi projecte amb referents de grans veus femenines com Amy Winehouse, Etta James, Lauryn Hill o Selah Sue.

 

Tot i la seva joventut, Sara Terraza ja ha estat seleccionada per la revista musical Enderrock com una de les veus femenines que trepitjaran fort properament.

 

Actualment, Sara Terraza ha presentat el seu primer EP, que rep el nom de la seva banda, Sara Terraza & The Black Sheep. Un primer treball discogràfic dirigit i produït per en Toni Xuclà, músic, compositor i productor de casa nostra.

 

En concert, Sara Terraza ofereix una barreja de temes propis i versions curosament escollides i arranjades per tal de captivar i arribar al més profund de l’ànima del seu públic. Versions d’artistes com Stevie Wonder o Amy Winehouse, plenes de subtileses i de riquesa musical, que juntament amb els seus temes propis componen un repertori caracteritzat per la seva enorme sensibilitat i alhora pel seu groove i la seva tessitura de ritmes negres.

 

Veu: Sara Terraza

Teclat: Aleix Cansell

Guitarra: Ernest Pipó

Sintetitzador: Jordi Pareta

Baix: Tomàs Pujol

Bateria: Oriol Tonietti

 

Ho organitza: Ajuntament de Roses

Media content

Related content

Share with friends