¡Atention! this event has ended.

EL SOMIATRUITES

Carrer Tarragona, 81, 17480 see map

A CÀRREC DEL MAG EDGARD

Màgia - Espectacle infantil d'Optimist


Somiatruites: "Persona visionària o que s'il·lumina fàcilment amb coses impossibles i estranyes". El Somiatruites és un espectacle familiar i per a tots els públics, on es combina la màgia més espectacular dels grans aparells amb la màgia més impactant de petit format. Aquest conjunt de sensacions, sota una acurada posada en escena fa del Somiatruites un espectacle deliciós per a tota la família.

El Somiatruites endinsa l’espectador petit i gran en un món on no hi ha límits per a la imaginació. Diuen que la imaginació és el llapis amb el qual els nens dibuixen les seves millors aventures, on res és segur i tot és possible, d’aquesta manera, en cada representació s’escriu el més increïble dels miracles imaginatius.

L’Edgard li diu a l’audiència “quan tot s’enfosqueix apareixen els estels” i això és El Somiatruites, una successió de punts de llum que van clarificant l’univers dels espectadors fins a atrapar-los en el seu personal món màgic.


Ho organitza: Optimist

Hi col·labora: Ajuntament de Roses1 person has it on its agenda


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi