¡Atention! this event has ended.

Pértiga Sessions en Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Pértiga són una agencia barra col·lectiu barra familia que treballa intensament en donar visibilitat al talent femení. Fa un any que van neixer i aquesta cita mereix una bona celebració amb un cartell de luxe.


A l’escenari de l’Heliogàbal desfilarà l’elegant folk de MAVICA, o una desbordant Marta Knight, promesa del folk alternatiu que continua presentant el seu exitòs EP de debut. També ens visitaràn els weia, format per la Mireia Bellido i Winston Reeves (components de Aloha Bennets), que ens han promés omplir la sala de guitarras atmosféricas i sintetitzadors magnétics. Per tancar la festa, un altre fitxatge a controlar de prop, els Agost en format Dj set.


Mavica

Listen

Marta Knight

Weia


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi