Les noves historietes medievals (en plaça Rafael Atard)

Multiple dates

Show previous dates

Auditori Germanies

C/ García Lorca, 6, Manises

El tema medieval és una constant en els espectacles de Pot de Plom. Des de l’any 95, són molts els contes i rondalles que hem adaptat, tant per accions al carrer com per a representacions a les sales de teatre: El conte del rei trist, El drac de tres capsLes bruixes i El moro Alí Bacora,  Historietes medievalsRondalles de Pot de PlomLes Aventures de Xonan, el guerrer i Esclafamuntanyes. Aquest vessant va tindre fins i tot una experiència audiovisual que van ser les Historietes Medievals, una sèrie de dotze capítols de quinze minuts cadascun emesa a Canal 9.

Per encetar la nova etapa, volem continuar amb aquesta línia de treball, i contar-vos Les Noves Historietes Medievals de Pot de Plom. Per això, Xavi Castillo i Panchi Vivó, amb l’ajuda de la música del nostre trobador Motxo, es convertiran en uns joglars que aproparan els contes als menuts i majors: fantasies de capa i espasa, cavallers, armadures, bufons, castells, dracs, bruixes, batalles, dimonis, ogres i donyets, etc.

A banda de l’humor, el joc, la participació i el divertiment, l’espectacle ofereix la possibilitat d’un bon aprofitament didàctic i de reflexió al voltant de la recuperació d’una rondallística tan rica com la que tenim, de la seua transmissió oral i de les seues possibilitats teatrals.

Espectacle realitzat dins de la setmana de les lletres, durant la fira del llibre en Plaça Rafael Atard.

Media content

Related content

Share with friends