¡Atention! this event has ended.

Dos más dos

Carrer Tarragona, 81, 17480 see map

de Daniel Cúparo i Juan Vera


Dos más dos, una divertida comèdia de parella, arriba a Espanya en forma d'adaptació teatral, després d'haver arrasat a Argentina en format pel·lícula.


L’Adrián i la Julieta, i en Tomás i la Silvia, són dues parelles d'amics de tota la vida que, en apropar-se als quaranta, han aconseguit l’èxit professional i personal, almenys això sembla.


Una nit de celebració, en Tomás i la Silvia expliquen als seus amics que practiquen l'intercanvi de parella i que els encantaria compartir aquesta pràctica amb ells. El que sembla una confessió innocent, acaba desestabilitzant per complet el matrimoni de l’Adrián i la Julieta, ja que els obliga a fer front a la falta de passió en la qual viuen submergits des de fa anys. En veure la química que tenen els seus amics, la Julieta decideix no resignar-se i lluitar per recuperar aquesta passió amb l’Adrián. I, per aconseguir-ho, entre tots tres tractaran de convèncer-lo que es llanci a aquesta aventura. El que ningú imagina són les conseqüències que aquest fet pugui tenir.


Autor: Daniel Cúparo y Juan Vera

Adaptació: Olga Iglesias, Maite Pérez i David Serrano

Direcció: David Serrano i Maite Pérez

Intèrprets: Daniel Guzmán, Miren Ibarguren, María Castro, Àlex Barahona

Productors: Jesús Cimarro, Cote Soler i David Serrano


Ho organitza: Ajuntament de Roses


Durada: 90 minutsDo you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi