¡Atention! this event has ended.

LA BELLA DORMENT

Carrer Tarragona, 81, 17480 see map

A CÀRREC DE LA CIA. DREAMS TEATRE

Teatre musical infantil d'Optimist


Sota la direcció de Julià Farràs i amb música de Manu Guix, La bella dorment explica la història d’uns reis que no podien tenir fills a causa del malefici de la malvada Fada Sisena fins que la Fada Setena s’interposa i, per atzar, aconsegueix revertir l’encanteri i els monarques tenen finalment una filla. Totes les fades són convidades a celebrar-ho excepte la Fada Sisena que, enfurismada, li fa un malefici a la princeseta, de manera que quan aquesta compleix els 16 anys es punxa amb una agulla i queda adormida durant cent anys, a l’espera que un príncep la pugui despertar amb un petó. La bella dorment compta amb un solvent repartiment format pels actors i cantants Enric Boixadera, Gemma Egea, Sergi Pardo, Ariadna Suñé i la mateixa Julià Farràs, amb la veu narradora en off del veterà pioner dels musicals català Pep Anton Muñoz.


Direcció: Júlia Farràs

Actors: Enric Boixadera / Josep Lluís Gonzàlez,

Gemma Egea, Julià Farràs, Xavi Lucas, Ariadna

Suñé / Assumpta Molina Pardo, Álvaro Duran.

Escenografia: Marc Garcia


Ho organitza: Optimist?

Hi col·labora: Ajuntament de Roses

Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi