¡Atention! this event has been cancelled.

The reason for the cancellation is : Amb molta tristesa, el concert de KIWIS programat per al proper divendres 18 de maig, queda CANCEL·LAT. L'import de les entrades venudes fins al moment es retornarà en els propers dies, sentim les molèsties.

Concierto de Kiwis en Barcelona

Heliogàbal, Barcelona

Ramón y Cajal, 80, 08012 see map

Els Kiwis no només són una fruita de color verd calipo, també són uns adorables ocellets de Nova Zelanda i que no volen. En aquesta meravellosa illa oceànica és on voldrien viure la Marta, la Inés, en Marc i en Jordi, perquè han fet un grup de música després d'escoltar hores i hores a grups d'allà: als Bats, als Chills, a The Clean i, en general, a qualsevol de les bandes que treien Flying Nun.
 
Però com que són de Barcelona i no de Dunedin, canten en català i castellà i fan pop de ferreteria i cançons que parlen d'amistat, platges i volcans en erupció.
 
Vénen tots de grups històrics de la ciutat, com La Célula Durmiente, Veracruz o Las Dolores i han gravat el seu primer EP amb en Joan Colomo i que ha editat Snap Clap Club. Ara vénen a presentar-lo a l’Heliogàbal.
 

Kiwis


Do you want to sell online tickets?

Discover the extensive possibilities promotion that notikumi offer.

Meet notikumi