Jacob Axel Peters + Marta Knight en Barcelona

Multiple dates

Show previous dates

Heliogàbal

Ramón y Cajal, 80, Barcelona

JACOB AXEL PETER

https://jacobaxelpeter.bandcamp.com/

Aquest músic i compositor suec que va créixer a Estocolm i va viure a Corea del Sud abans d'instal·lar-se a Madrid, troba la seva inspiració entre el blues i el jazz passant pel country, la qual cosa li porta a crear una captivadora mescla de sons. Aquesta inspiració sorgeix d'haver estudiat i tocat amb una gran quantitat de músics de diversos gèneres que han ajudat a modelar la forma en què compon les seves cançons.“1974” és el primer single amb el qual Jacob anuncia el seu proper EP que veurà la llum el 25 de maig. 

 

MARTA KNIGHT

https://martaknight.bandcamp.com/

Marta Knight és un dels fenòmens emergents de la temporada. Aquesta jove cantautora de folk alternatiu i esperit britpop ha captivat a tots amb 'Peterloo Heroes', el seu EP debut. Una veu molt personal i la millor representació del talent femení local i jove. 

 

Tan lluny i tan a prop, Jacob Axel Peter i Marta Knight tenen més en comú del que sembla. El proper 26 de maig compartiran escenari i ens presentaran les seves cançons de curta distància amb alguna que una altra sorpresa.

Media content

Related content

Share with friends